Alkeiskurssit

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE

Ilmoittautumiset alkeiskursseille ennakkoon Annelille p. 050 549 0770 tai studioyama(at)kolumbus.fi .

Huom! Varmistat paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian. Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kursseille voi ilmoittautua siitä alkaen kun kurssin ajankohta on tiedotettu. Vapaita paikkoja kursseille voi kuitenkin kysyä aina, jopa edeltävänä päivänä.

Alkeiskurssi on hyvä tapa aloittaa iyengarjoogan harrastaminen ja se sopii yhtä hyvin aivan vasta-alkajille kuin aiemmin muita joogalajeja harrastaneille.Kurssi jakaantuu kahteen vaiheeseen. Ensin käydään sunnuntaipäivä klo 10-13. Aloitusintensiiviä seuraa neljä vapaasti tuntivalikoimasta (Level I, Level I & II, pranayama/ restoratiivinen) valittavissa olevaa joogatuntia. Kurssihintaan sisältyy kolmen tunnin intensiivi  ja neljä vapaavalintaista joogatuntia.

Aloitusintensiivillä käydään läpi iyengarjoogan perusteita: iyengarsysteemin lähestymistapaa joogaan, perustason asanoita eli jooga-asentoja, hyvän linjauksen perusteita, apuvälineiden käyttöä sekä omien rajojen ja potentiaalien kuuntelemisen tärkeyttä joogaharjoituksessa.

Viikonloppukurssit kerran kuussa toimivat myös alkeiskurssina. Varsinkin lauantaina 27.1.2018 klo 10-13. Perustuu jalkojen linjaukseen.

Kysy lisää!

Tervetuloa!