Opettajat

Anneli

Anneli Rautiainen on Studioyaman perustaja ja pääopettaja.

Anneli on tuonut iyengarjoogan Suomeen.

Hän on vuodesta 1979 toiminut tanssitaiteilijana ja koreografina ja hän oli mukana suunnittelemassa tanssitaiteen keskiasteen koulutusta. Hän on myös tehnyt TV-käsikirjoituksia ja dokumenttiohjauksia.

Anneli aloitti joogan harrastamisen 70-luvun alussa. Hän on nykyään sertifioitu iyengarjooganopettaja (junior II) ja ollut Punessa, Intiassa opiskelemassa Iyengarin perheen ohjauksessa vuosina 2009-2017. Anneli on käynyt iyengarjoogan 3 vuotista terapiakoulutuksen vuosina 2012-2014. Hän on valmistunut jooganopettajaksi myös Suomen joogaopistosta.

Hänen aloitteestaan Studioyamassa aloitettiin v. 2005 iyengarjooganopettajakoulutus Suomessa.


Eppu

Eppu, Erja Wiren, on sertifioitu iyengarjooganopettaja junior II tasolla.

Hän oli kesällä 2009 Punessa, Intiassa opiskelemassa iyengarjoogaa Iyengarin perheen ohjauksessa.

Eppu on ammatiltaan fysioterapeutti.


Lauha (tuuraajaopettaja)

Lauha Halonen on opiskellut joogaa vuodesta 2003. Lauha on sertifioitu iyengarjooganopettaja (junior II) ja on ollut Punessa opiskelemassa iyengarjoogaa vuodesta 2012 lähtien.

Hän on opiskellut antropologiaa, mutta jooga on vähitellen vienyt mukanaan.

Lauha tiesi jo 15-vuotiaasta alkaen harrastavansa joogaa jonain päivänä ja pitänyt jo hyvin pitkään elämänsä päämääränä paremmaksi ihmiseksi kasvamista ja todellisen itsensä löytämista: jooga tarjoaa tähän erinomaiset välineet.

Lauha ei suhtaudu joogaan kuitenkaan ryppyotsaisesti, vaan yrittää löytää ilon joogan harjoittamisesta uudestaan ja uudestaan!


Timo (tuuraajaopettaja)

Timo Kurvi on sertifioitu iyengarjooganopettaja ja oli Punessa opiskelemassa iyengarjoogaa kesällä 2012.